05 de gener 2006

Monàrquic per uns dies.

En unes dades tan assenyalades i especials com la d'avui (Nit de Reis, prèvia cavalcada) i la de demà divendres (Dia de Reis), no me n'he sabut estar de dir-hi la meva. Republicà de mena, haig de fer-me monàrquic per uns dies i per qüestions que ara no venen el cas, que hi ha roba estesa, fes-te fotre...

La il-lussió de la quitxalla corre encara a camionades, entrada la vesprada, amunt i avall, per les mateixes autopistes per on hi van els que porten el carbó als grans, ves. I és aquí on volia anar a parar. Aquest any -com el passat, i l'altre, i el de més enllà...- un servidor de vostès no ha fet la carta a "SS.MM. Los Reyes Magos de Oriente" (així ho posava a les cartes que escrivia de petit, oi?).

I per quin motiu l'havia de fer? Si sempre em porten el mateix! Ja sé que m'he portat malament (i qui no, eh?) i que acabaré donant bon gust al caldo que s'hi bull a les calderes d'en "Pere Botero" (dedicated to Unmei). Faci el que faci (o desfaci) i demani el que demani, sempre em cauen les peces de carbó (que rima amb cabró, sense perdó) negre de torn. Ells em llencen el carbó als morros, i jo els llenço... Pedres! Què voleu que hi faci! Un és com és, i no com voldria ser, no?. Doncs llestos!

Ara més seriosament, i sense ànim de influïr gens ni mica en les vostres voluntats regaladores de presents a tothom, m'agradaria molt sapiguer que heu escollit força llibres per a la ocassió, i que aquestos han fet feliços alhora a la gentada que us estima i que us envolta, grans i petits. Els que patim la grip "lletraferida" (la millor de totes, i a més, és incurable!) hem de fer lloc a les biblioteques personals. El saber s'ha de transmetre, i si us fa pensar, millor.


Bona Diada de Reis a tothom!

P.D.: Imagineu que us regalo un llibre, el que més us faci gràcia. De res.

14 comentaris:

Heràclit ha dit...

Amic Pedra:

Jo treballo en un gran magatzem i estic en la secció de llibres i t´haig de dir que si, que s´han benut força llibres. No sé si algú haurà comprat els aforismes d´Heràclit i el poema de Parmenides (mmmm...), però llibres s´han venut força.

Feliç nit de reis!

nimue ha dit...

no recorde a qui li deia l'altre dia que els Reis Mags, per sort, no entenen ni de monarquies ni de repúbliques perquè la màgia està per damunt d'aquestes coses. Per sort!
així que benvinguts els Reis Mags!

T'imagines la carta? "Estimats presidents de la república mags..." No, definitivament no és el mateix... ;)

Anònim ha dit...

Ummmmmmm M'has regalat un llibre??? Doncs precisament deu ser l'últim que em vaig comprar (dissabte): Kanji para recordar... (i ara me'n adono que la meva passió pel japonès s'està convertint en obsessió, però bé... què hi farem).
I que dius d'en Pere Botero????? Ui... que malament ha sonat això del caldo... espero que no sigui amb carbó...
Bé en tot cas, segur que has tingut un regal especial que no ens vols explicar ;)... però que tens cada dia a casa i que és molt important...

Anònim ha dit...

Merci pel llibree!!! :P

Heràclit ha dit...

ATENCIÓ:

EL SIMULACRE DE PAU I AMOR JA HA PASAT...

REVOLUCIÓ I PENSAMENT

Pedra Lletraferida ha dit...

Company Heràclit, tot canvia, tot va canviant, tot canviarà, també?... ;) Gràcies per les teves visites. Aviam si en uns dies puc fer un simulacre pensat i revolucionat amb el que omplir aquestes pàgines. Ja toca, oi?.
Ens llegim!

Pedra Lletraferida ha dit...

Nimue: suposo que ja hauràs copsat la idea del meu comentari. És a dir, que està escrit amb la "conya" de barrejar el tema del Reis Mags, la nit màgica de la quitxalla, i tot el que l'envolta, amb el rebombori polític en el que està inmers el nostre país. Es d'aquelles coses que et fan nosa dins l'olla, tens un teclat al davant, temps per perdre, gent que perd el seu valuós temps llegint-te... En fi, que una cosa porta a l'altra, i com si res, va i em surt del barret el comentari que ja has llegit. Tu saps perfectament com funciona això dels blocs, oi?
Ens llegim! Un petó i ànims, que ja no hem de patir fins a fi d'any!... :)

Pedra Lletraferida ha dit...

Unmei: a tu, precisament a tu, no te'n regalava ni un, ni dos, de llibres... :) Més, molts més, apa! Per que tinguis "material" per distreure't quan siguis lluny d'aquí, a les terres verdes del Nord.
Per suposat que el millor regal que m'han fet el tinc al meu costat tots els dies, sens falta. I si sapiguéssis com me'n fa de feliç, a cada dia que passa i que la veig crèixer, com si res, i com canvia en fer-se gran!... ;)
Ens llegim!

Pedra Lletraferida ha dit...

Silenci: de res, dona! A disposar! Què t'han portat els Reis a tu? Què em dius, també t'han dut carbó, com a mi? Tant? Vols dir? Apa, ja podem posar plegats un negoci de venda de carbó, doncs... ;)
Ens llegim!

Heràclit ha dit...

Comapny Pedra:

Espero que les coses canviin i que no ens haguem de banyar mai més en un riu d´aigües sanguinolentes ni soportar cap més privació de llibertat. Espero el teu post amb candeletes!

Salut i Revolució i Pensament.

Anònim ha dit...

Doncs sí que vaig regalar uns quants llibres, sempre m'agrada regalar llibres i que m'en regalin perquè així descobreixo els gustos del regalador

èlsinor ha dit...

Per evitar aquesta 'monarquia' sempre pots passar-te'n al bàndol de Papa Noel, hehehe, però fins i tot jo he arribat a ser monàrquic en algun moment ;) I, pel que fa als llibres, més que no pas regalar-los, me'ls he regalat a mi mateix.

Anònim ha dit...

Lo lamento pero ha sido usted elegido... lea mi blog y lo comprenderá... besos!!

Anònim ha dit...

Pedraaaaaa!! On pares??? Que ultimament no se't veu el pel!!!!