07 de maig 2006

La nit dels vidres trencats.


Passo el baldò, tanco el blog a pany i forrellat creient que cap desconegut o extrany gosaria d'endinsar-se a "la caseta del bosc" (el meu nebot Iu va a una escola bressol que s'anomena així!), i de cop i volta em trobo aquest cap de setmana amb que, de resultes d'una pedregada -amb nocturnitat i alevosia- m'han trencat tots els vidres de les finestres: "La nit dels vidres trencats".

http://es.wikipedia.org/wiki/Noche_de_los_cristales_rotos

Ho podeu llegir (i sucar-hi pa, si ho desitgeu!) en el següent enllaç, que us portarà als comentaris fets a un post (inmerescut) dedicat a l'adéu de la Pedra, al weblog del mestre Ramon "Filosofia i Pensament"


No cal afegir-hi res més (o si?). Davant la crua realitat d'unes evidències innegables, ara sí que ja em rellisca l'absurda i punyent llefiscositat de la discriminació de la paraula. Esgarrifa la manca d'escrúpols i la insensibilitat al dolor que s'imposa arreu com a "valor", sense el més mínim sentit d’humanitat. Perquè els fets (malauradament) hi són i hi seran. És una qüestió de "creure" en l'altre. Aquest és el problema que els hi dòl, oi?. Les explicacions detallades les tenen els que m'estimen. A la resta, ha quedat ben clar que no els hi calen. Per a què?.

Salut!


M'hagués agradat escoltar "Fool's overture" (Paris, Supertramp) al costat dels mestres Diògenes i Heràclit, i també "Comfortably numb" (Pink Floyd) amb el mestre Toni.

Addenda d'última hora: l'amic Plató m'ha escrit una carta on em diu el següent des de la seva obra "El Fedón", i d'entre moltes altres coses. És el que té gaudir de les amistats filosòfiques!.

"Quina estranya cosa, amics, sembla ser això que els homes en diuen plaer! Com admirablement n'està de relacionat per naturalesa amb el que sembla ser el seu contrari, el dolor! No volen presentar-se tots dos junts en l'home, però si algú en poseeix un d'ells, quasi bé sempre està obligat a tindre també l'altre, com si estiguéssin lligats per un sol cap, tot i ser dos".

9 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Que romanguis confortablement desbloguejat i no enyoris massa aquesta catosfera de folls grafòmans. Tot final d'una cosa és el principi d'una altra. Gràcies per haver-nos deixat la teva petjada. Molt bona sort.

Pedra Lletraferida ha dit...

Mestre Toni: què hauré fet jo per haver de merèixer la teua visita, eh?. Coi, si és que havia d'haver marxat sense haver de dir-vos res, no?... ;)
Ara més seriosament, no es mereixen les gràcies, són totes teves per perdre el temps passejant per aquest llogaret ja abandonat.
Cert, aquest final marca el principi (el que pot ser un gran principi), si el "déu del temps" m'ho permet. En parlarem!.
Sort de tu per les teves ensenyances des del teu blog, el vell i el nou.
Et llegeixo i t'escric!

Toni Ros ha dit...

Comfortably Entrellum

mar ha dit...

pedra, més avall em dius que si no ho sé, doncs que t'ho pregunti...
doncs, t'ho pregunto!

(sempre vaig en presses i no m'entero gaire de res...i t'he enviat un mail)
una, dos i tres abraçades d'ós

Pedra Lletraferida ha dit...

Fót-li fort, Toni, que és de goma i es deixa!... ;)
Un altre post (inmerescut) dedicat, i van! Es pot sapiguer què vos ha agafat a tots plegats avui? No us he dit que no cal tanta dedicatòria?.
Sí, Toni, sí, gràcies a tu mestre, de res... Que no es mereixen, caram!.
"There is no pain, you are receding. A distant ship's smoke on the horizon"...
"Relax. I need some information first"...

Pedra Lletraferida ha dit...

Per cert: Bones noves! La mare de l'Iu (o sia, la meua germaneta petita) ja és a la clínica on dintre d'unes hores -i si tot va bé- neixerà el seu germanet Arià. Ho veieu? És una de les "malalties" bones de la família, encara que jo aquesta "asignatura" ja la tinc aprovada des de fa 16 anyets amb MATRICULA D'HONOR i sense haver d'anar a cap Universitat.
Seré tiet per 5ena. vegada!... Hehehe... ;)

Ainalma ha dit...

Felicitats per la nova nebodeta, Pedra. Veus, no pots deixar-nos... No et resistisques, continua!

Anònim ha dit...

Pedraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Feia una bona temporadeta que no em passava perqui... i veig que plegues????

NEVER SURRENDER!!!

i si ho has de fer... torna torna tornaaaaaa!!!!!

Hem caminat molt sender de paraules, codis i bits plegats... El teu record virtual es i sera sempre present amb nosaltres...

Recorda que, d'alguna manera, estem aqui al teu costat!! :D

Anònim ha dit...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Brunswick maine internet access Fatherdaughter dance South carolina newberry furniture Pilates exercise balls http://www.s3-video-card-driver.info/Maxs-body-building-amino-acids.html tom cruise announces expecting baby Laser hair removal in los Access access dial internet internet provider service up accounting job Kylie minogue jenna jameson