14 de febrer 2007

Llibertat i Absolució!

Des del Div-09-Feb -dia de la sentència a rebutjar- us confirmem que aquest món de folls està manat per bojos que ens volen tornar bojos a nosaltres de rebot, com molt bé ens diu el Dr. Josep-Mª Terricabras en el seu weblog diari corresponent al Dis-10-Feb. Dos mesos després del judici, els components del titllat "Escamot Dixan" esdevenen víctimes d'una guerra absurda d'interessos globals.

En no poguer culpabilitzar-los per tenència d'explosius (si tothom que té sabó en pols per la rentadora de la casa Dixan és un sospitós per la CIA, ja hem llepat!), aquests amics veuen com la gàbia els hi enterboleix el camí de sortida, encolomant-los-hi 13 anys a cadascun d'ells. Ara se'ls acusa de pertinença a banda armada, quan ja portaven 4 anys de presó preventiva. Només n'absolten un del grup, ja alliberat pel desembre.


Us en vaig fer 5 cèntims d'euro -en format de ciència-ficció- de cap a on ens volen portar, a la série de post's Ciber-resistència (I) i (II). Potser vaig anar un xic massa lluny amb la imaginació abocada en el relat, però compte que l'enemic és real i ja ens truca a la porta de matinada, mentres tothom dorm en els braços esclaus d'una falsa seguretat promesa.

El proper Dis-17-Feb a les 7 de la tarda hem de fer una concentració ben grossa al Pont de Pedra de Girona, per tal de demanar l'absolució i alliberament dels 5 magrebins que resten encara detinguts sense cap prova creïble contra ells. "Hem de saber que quan un innocent està en perill, tots estem en perill. I la credibilitat judicial, sota mínims. Un escàndol. Ho hem de fer saber i ens hi hem d'oposar tan enèrgicament com puguem", ens diu el Dr. Terricabras.

Aquestes són tan sols algunes de les moltes preguntes que ens volten pel cap, i que el Dr. Terricabras cita així en el seu weblog del Dim-14-Feb "Absolució!":

---------------------------------------------------------------------------------
"
Per què el tribunal ha recorregut per condemnar-los a excuses vaguíssimes, sense poder aportar cap prova que les fes creïbles?
Potser perquè convé trobar culpables entre alguns sectors musulmans?
Potser perquè no es vol reconèixer l’error d’haver-los detingut fa anys i d’h
aver-los tingut tant temps a la presó?
Potser per espantar tot el col·lectiu musulmà i, de rebot, la població en general?
Per tot plegat, potser?".
---------------------------------------------------------------------------------

Les respostes potser les trobeu en les mentides d'Aznar i Solana, per exemple!.

Dissabte vinent dia 17, a les 7 de la tarda, tothom al Pont de Pedra de Girona!.
Tothom al carrer! Escamot Dixan: absolució! Cap extradició a Algèria! Càstig als responsables polítics, judicials i policials!.

4 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Que hi ha alguna campanya engegada per aquest assumpte? En quina pàgina web? Per a apuntar-me i signar el manifest, etc.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Sobre el comentari que m'has fet a la meva pàgina, veig que no tens cap sistema de seguiment d'estadístiques. El que se sol utilitzar més generalment és el:

http://www.webstats4u.com

Hi han d'altres però no sé massa la seva fiabilitat. Però si hi entres al que t'he donat ja t'anirà guiant perquè el puguis posar al teu web.

Salutacions

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

http://www.webstats4u.com/service/apply?lang=ES

Pedra Lletraferida ha dit...

Jordi: Si cliques a sobre dels enllaços del Dr. Terricabras veuràs que -de moment- no hi ha cap campanya engegada a la xarxa ni cap lloc on deixar-hi la signatura, el que no vol dir que es posi en els propers dies.
Espero re-seguir els teus consells per tal de tindre un xic més controlades les visites a la caseta de la Pedra.
No és que n'hagi de fer res (aquí hi entra i hi surt qui vol, com vol i quan vol!), però em pica la curiositat.
Tot sigui dit i fet per satisfer el maleït "ego" que portem dins els lletraferits de la Catosfera.
Salutacions cordials, Mestre!