14 de maig 2007

Programa CUP Sant Celoni

Com en tots els jocs -i més ens val a tots plegats que el joc "democràtic" ens el prenguem com a tal-, sempre hi ha tramposos. Els del PSC, els d'ERC i els d'IC-V es van avançar uns quants dies a l'enganxada de cartells prèvia a les eleccions municipals de Sant Celoni. No tenen vergonya!.

El Div-11-Mai el poble es va llevar amb una munió de carotes penjades per arreu venent cadascú la seva moto política al millor preu. En vull destacar, però, la propaganda de la CUP de Sant Celoni (Candidatura d'Unitat Popular), adosada a l'alçada de la vista amb unes brides a fanals, senyals de trànsit i semàfors. Un senzill cartellet d'una mida un xic més gran que un DINA4, on hi surt fotografiada la llista sencera, encapçalada per un eloqüent i expressiu "Vota't".


El Dis-12-Mai a dos quarts de nou del vespre vam engegar la maquinària de la CUP amb un acte a la plaça de l'Església. Amb més bones intencions que mitjans -tot s'ha de dir!- a la crida hi vam arreplegar un centenar llarg de persones al voltant del parlament de la Montse Vinyets, la cap de llista. Després ens van passar un vídeo amb el plà muncipal d'actuacions previstes per la CUP-Sant Celoni, i un petit piscolabis ens va servir per fer-la petar i discutir la jugada. Abans de tot, però, ja havia intercanviat ànims i propostes amb la Mònica Lloret, número 14 de la llista, mentres em servia un deliciós cafè (un dels millors del poble!) a "El Cafetó" del carrer Major.


Doneu, si us plau, un cop d'ull al programa de la CUP de Sant Celoni. Ha aconseguit treure'm de l'apatía general que em provoca la clase política nostrada, d'aquí i de més enllà. De no ser per les ganes de fer poble d'aquesta bona gent, el Diu-27-Mai "els de sempre" haguéssin escoltat la meva veu per altres mitjans.

Ja n'hi ha prou de servir-se del poble i dels ciutadans!. Ja n'hi ha prou de que els interessos del partit primin pel capdamunt de tot!. Ara que s'apropa la Nit de Sant Joan aprofitarem per llençar a la foguera de les vanitats les eines i els estris dels maldestres, dels tramposos, dels prepotents i dels poca-vergonyes: Fot-li foc! (Companyia Elèctrica Dharma).

Afegit important de les 21:00 del Dill-14-Mai: He llegit a la revista del poble "La Vila" que el PP ha aconseguit fer una llista, tot i no haver tingut representació al Consistori en la legislatura que està a punt de tancar-se. Crec que la notícia és bona pel que us deia més amunt, per un joc democràtic plural.