09 de maig 2007

L'Informatiu de Maig-07

Aquí us deixo un enllaç directe al número 22 de "L'Informatiu", el butlletí municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni. En ser l'últim abans de la renovació del Consistori per les eleccions municipals del Diu-27-Mai podeu veure com -més que un informatiu- aquesta darrera edició ha derivat en una pura, vulgar i simple propaganda política del tripartit (PSC+ERC+IC-V) que ha governat el poble. És a dir, només s'hi ensenyen les flors i es tapen les vergonyes.

Amb aquest post començo en aquest blog una série encaminada a donar-vos a conèixer què s'hi diu, qui es mou, i com és políticament la "polis" que m'acull. S'albiren ja les jornades prèvies a l'exposició dels programes i propostes dels diferents grups polítics municipals, doncs el què s'hi decideix a les urnes és nogensmenys que el futur del poble pels propers quatre anys.

I si el Sr. Blogger m'ho permet (el desastrós disseny i presentació m'ha portat mig matí, perquè no funciona ni a patades), en uns dies us posaré al marge dret del blog l'enllaç directe a Punt 7 Ràdio Sant Celoni 107.7, per si us vé de gust escoltar la bona música que ens posen a l'emisora municipal.

4 comentaris:

Ainalma ha dit...

A veure què passa el pròxim 27...

Heràclit ha dit...

Música, música!!!

Ens llegim!

Pedra Lletraferida ha dit...

Ainalma: Tant de bo en poguem parlar del 28 -per a bé o per a mal, segons el grup des d'on t'ho miris-, i en el sentit dels escons escollits democràticament pels ciutadans del poble a les urnes.
Posats a fer travesses estic per dir que el PSC tornarà a guanyar sense majoria, i que per tant es veurà de nou obligat a cercar coalició.
Aquest cop espero, però, que la CUP substitueixi -en 1 o 2 escons- IC-V en el tripartit que torni a governar el poble, amb CiU 4 anys més a l'oposició.


Salutacions cordials.

Pedra Lletraferida ha dit...

Heràclit: Què seria de nosaltres sense la música, eh?. Fés-ne una prova tú mateix: posa-hi dins del mateix galliner el silenci i la música, i aparta't. Bé, potser no cal, perquè de vegades es necessiten i es complementen... Però ja ens entenem, oi?.

Salutacions cordials.