04 de setembre 2007

Festa Major Sant Celoni 2007

El proper Div-07-Set pels volts del capvespre es donarà el tret de sortida de la Festa Major de Sant Celoni 2007, a celebrar fins el proper Dim-11-Set. Fa quinze dies ja vaig tindre l'oportunitat de capbussar-me també amb la gent de La Batllòria (gràcies i moltes felicitats a tots!) dins de la seva Festa Major.

Per mi, que m'he criat durat 25 anys en una urbs de l'àrea metropolitana barcelonina, des de fa 5 anys i des que visc al poble que les festes majors em són quelcom de diferent, més proper, més enrauxat, més de carrer. Tot gira al voltant de la gent del poble, polítics!.

Animeu-vos tots, ciutadans i foranis, a vindre a la festa i a gaudir-ne. Porteu els colors dels Senys o dels Negres. Perquè entre el Montseny i el Montnegre hi ha tot un poble disposat a engrescar-se i passar-ho bé amb vosaltres. Ens hi veiem?. Hi esteu convidats!.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una curiositat,
La meva dona és de Breda i és dels senys. El motiu és que a Breda el Montnegre és la muntanya de baix... Una mica despectivament. Sort que jo sóc dels negres i així compensem. T'haig de dir que tant el color negre com el verd m'agraden molt (com els de la Penya).
Que passeu una bona festa major i que el temps ens acompanyi.

Pedra Lletraferida ha dit...

Anònim: Ets el mateix anònim que m'ha deixat un comentari en l'anterior post? Em tens intrigat, siguent del poble... =)

La qüestió de la raó de pertànyer a Senys o a Negres són de tots conegudes i totes elles son variades, diverses i respectables. El més important de tota la festa és, però, passar-ho bé, i aviam qui riu l'últim, oi?

També he format part des que estic al poble de la colla dels Negres. De la colla que acaba negra de tant treballar de sol a sol, ves... ;)

Amb el que no coïncidim per a res, i t'ho diu un de Badalona, és amb el tema de la Penya. Per aquí sí que no hi passo! Visca el Círcol Catòlic de Badalona!... =)(La Penya és l'equip ric, i els del Círcol, pobrets, els van fer fora els de l'Ajuntament+Directiva penyista de la ciutat, d'això ja fa la pila d'anys!)

Aviam si t'hi pases per la Festa Major, noi, i potser així com si res fins i tot ens podem barrejar pel mig del corre-xarrups, per exemple!

Salutacions cordials!

Anònim ha dit...

hola! jo per sant celoni nomes em deixo caure i rodolar per la marxa popular al montseny,mola eh?

HeLeNa!! ha dit...

wow!

aquesta sóc jo!

jiji





ni un xic de seny!

Pedra Lletraferida ha dit...

Ostres, Lenaaaaaaaaaaa!!! Quin honor més gran la teva visita! Benvinguda a ca teva, la casa dels Montnegres!... Juas, juas y juas. Acabo de perdre un munt de lectors dels Montsenys, però es que a la Festa Major de Sant Celoni no es pot estar a missa i tocar campanes!!! Bona nit, cap de colla, i felicitats, ho fas de conya!

Salutacions cordials!