17 de gener 2008

Meme de l'Intel.lecte

Des de ca l'Intel.lecte em van encomanar ja fa uns dies aquest meme, però fins ara no he trobat una estona per a omplir-lo i fer-lo públic. Aquí el teniu:

1.- Quan temps portes com a blocaire?
Si no vaig errat crec que va ser pels volts de principis del 2005 quan vaig començar en un blog que es diu "Pensar per viure" (temps de l'Imagine!), i que tinc enllaçat ara des d'aquest, que el va susbstituïr en el seu dia. O sia gairebé fa 3 anys.
2.- Com vas saber l'existència dels blogs?
A través de la meva curiositat per saber i aprendre cada día una mica més i de tothom vaig veure que alguns mestres en tenien un, i em vaig preguntar si jo també podria tindre'n, ni que fós per guixar la paret, passar l'estona, i satisfer l'ego de lletraferit.
3.- Digues 5 blogs que segueixes diàriament.
Molts, moltíssims més que només 5, però en destaco aquests 9 d'imprescindibles per mi:
*L'Home que Mira
*Terricabras-Filosofía
*Entrellum
*El Café de Ocata
*Paraula d'Stone
*En el Bosque
*Meditacions des de l'Esfera
*Creació Filosòfica
*Filosofía Digital

4.- Ets lector anònim d'algun blog?
Oitant! De moltíssims blogs que ara i aquí m'és del tot impossible d'enumerar un per un, perquè no acabaríem mai. De tots n'aprenc a diari, sens dubte!. Per això me'ls llegeixo.
5.- Alguns autors que et generin especial simpatia.
Us dic el mateix que a la resposta de la pregunta anterior, però en aquest cas referida a escriptors de blogs. O sinó, dona un cop d'ull al meu esquifit blogroll. No t'en puc destacar a cap, o millor dit, te'ls destaco a tots i més que no hi caben. Cadascun té la meva simpatía pel sòl fet d'escriure un blog.
6.- Amb quins 5 blocaires aniries de marxa?
Elles i ells ja ho saben (no diré noms, però són del poble gairebé tots), encara que més d'un (i d'una!) es fa el sord, l'orni, el suec, o tot a l'hora... Serà qüestió d'insistir. De bon rotllo!. (Ara que no em llegeix ningú, podríem muntar una trobada de bloguers celonins?).
7.- Amb quins 3 blocaires passaries una nit de bogeria sexual?
Aquesta no, aquesta sí que no te la puc respondre amb noms, perquè llavors sí que aniríem de cap a l'avern. Un és bon noi, i d'aquestes coses no en gasta. Ara més seriosament: "Sexo, ¿y ezo qué é?"...
8.- T'has enamorat mai d'algun(a) blocaire?
Ves per on, fa ben poc que gairebé he deixat de creure -ni que sigui per un temps- en això de l'enamorament "real". Coses que passen. A més, tampoc he conegut de ben a prop i a fons a cap noia blocaire, punt que considero imprescindible. Resposta a la pregunta: No.
9.- Estàs satisfet amb el teu blog?
No, ras i curt. No li dedico tot el temps que li cal. M'agradaria postejar més sovint. I escriure millor. I expresar-me millor. I que se m'entengués millor. I tindre una musa més treballadora...
10.- Escull entre 3 i 5 blocaires per a que facin aquest meme.
Com ja deuen saber els que em llegeixen, no sóc partidari de passar meme's a ningú.

Gràcies, Intel.lecte i companyia per l'encàrrec, que espero hagi cumplert i sigui del vostre agrat. Una abraçada!.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Oye, Pedrusco: ¿Se ha terminado ya la Navidad, verdad?. Hay una de hipócritas y cínicos por la calle "que no te los acabas".

intelecte ha dit...

Molt bé Pedra !!

És bonic això de conèixer una mica més de la gent que llegim sovint.

Gràcies per fer-lo i segurament gràcies per no passar-lo, almenys dels receptors. Tot i que els memes sempre s'han de prendre com un convit, si ve de gust, si és una obligació ja no mola :P

Fins ara!

zel ha dit...

Ole, ole, encara que no sigui expressió per dir jo, m'encanta tornar-te a llegir, et trobo a faltar, i això que gairebé cada dia clico el teu enllaç.
La musa es treballa, rei, i si no ve, no ve, però sempre tens coses a dir. I ja saps, la vida és un camí de pedres, unes ens fan ensopegar, d'altres les podem obviar. algunes les recollim, d'altres les pintem... Pinta pedretes i deixe-les pel camí, com en Patufet... Petons, maco!

Pedra Lletraferida ha dit...

Gràcies per el teu recolzament i la teva visita, Zel!!!

Les coses que "gairebé sempre" es tenen per dir, "gairebé sempre" no son adients per dir. Perquè crec que el més oportú es mantindre certa distància entre el que voldries dir, el com ho has de dir, i el que has de dir al blog. El que m'ha succeït, d'ençà uns mesos, es que m'han fotut una pedregada al cap que me l'ha obert com una síndria. I és clar, les idees se m'han escampat...

Petunasus!

Anònim ha dit...

Piedrecita: Sigo comprobando que si los(as) hipócritas volaran, Sant Celoni no vería nunca más el Sol. Y algunos con carrera. ¡País!.

Anònim ha dit...

El sol surt sempre per tots i totes, a que si pedra?:)

Pedra Lletraferida ha dit...

Caram, quina alegría, APM (¿A Primera Mà?), quant temps sense saber de Vós!!!... ;-) Efectivament:"El Sol surt sempre per a tots i per a totes". Sort que tú i jo ens entenem, i que no ens calen explicacions. Besets!!!

Anònim ha dit...

Gràcies, ja saps que et lleigeixo de tanto en tanto,encara que siguis un cupero i jo una "roja"
No em perdo res de ho que escrius, rian de rian :)

мαятα ha dit...

Doncs com que sé que no t'agraden gaire els memes, o si més no això de passar-los a la gent... Tens un regalet al meu blog!


Força i Salut!

Luis Rivera ha dit...

Mestre Pere: gracias por colocarme entre tus lecturas nocivas en el blog.

Una anécdota para APM. Cuando lelgué a vivir a Madrid desde Barceloa (fa un munt d'anys) abrí una oficina en plaza muy antigua, que se llama de los Mostenses, y allí encontré un colmado (aquí se les llama de otra manera) que tenía y tiene aún, un rótulo maravilloso en la calle, sobre la puerta como identidad: "El sol sale cada día". ¿Como no comprar ahí?

Pedra Lletraferida ha dit...

Gracias a las "lecturas nocivas" que caen en mis neuronas puedo decir bien alto y fuerte que soy quien soy. Las gracias son todas suyas, maestro.

"El Sol surt per a tothom cada día" era la frase que me salía en mi anterior móvil nada más encenderlo. Ésta sola frase es toda une declaración ideológica de intenciones, ¿no crees?.

Saludos cordiales.

nimue ha dit...

Gràcies per les teues paraules. He pensat en tornar... ja et contaré...

Pedra Lletraferida ha dit...

Gràcies a tú, Nimue, per tot aquest temps en que llegint-te n'he pogut aprendre tant i tant del teu art literari. Tot un estil propi, realment admirable. Prent-te un descans bloguer. T'anirà força bé per tornar amb noves il.lusions. Seràs, com no, benvinguda a aquesta casa!

Petunasus, bonica!

Ainalma ha dit...

Difícil proposta, Pedra!

Pedra Lletraferida ha dit...

A aquestes alçades del divendres, i estant d'empeus des de les 4 de la matinada, comprendràs que estigui espès com un cabàs, i que no clixi què em vols dir, Ainalma... Escusa'm, please!... :(

Ainalma ha dit...

Excusa't, Pedra. Vull dir que és un meme complicat... Massa decissions també per a ser divendres, si no, el faria!

мαятα ha dit...

Merci Pere!!!
La veritat??? CONTENTA ES POC!!!!!!!! Ja tenim la Copa a casa!!!!:)


Un petonass!!

VISCA LA PENYA I VISCA BADALONA!!!!!!!!