21 de desembre 2018

21-D: La Guerra de les Ponsèties

Després de molts dies amb farragosa feina burrocràtica-administrativa amb les institucions sanitàries del país, i amb molt poques ganes d'escriure (perquè tot està dit o perquè no hi ha res a dir, no ho sé), torno a vessar avui i en aquest espai 4 lletres mal girbades, per buidar el pap polític d'aquest 21-D.
Seré breu, concís, i directe, i que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions:
1.-El cap de protocol d'en Pedro Sánchez afegeix sense vergonya un test amb ponsèties vermelles al costat del test de les ponsèties grogues que hi havia al lloc de reunió amb el MHP Quim Torra, dins del Palau de Pedralbes.
2.-Al fastuós, pantagruèlic i opípar sopar dels empresaris CAT de Forment a l'hotel Princesa Sofía amb el Presidente s'hi van fer una sèrie de parlaments presentats per una periodista que viu i treballa a MAD, la Susana Griso.
3.-"ESP és una democràcia avançada", pèrò per muntar un Consejo de Ministros a BCN la virreina ha de bloquejar i blindar policialment la ciutat comtal aixecant-hi murs de control que impedeixen anar a treballar dins de la zona 0.
(Afegitó de darrera hora: La ponsètia en estat natural és totalment groga. Es posa tota vermella si se la priva de la llum del sol. Per tant, i com a lliure interpretació de la metàfora, podriem dir que a ESP la volen abans "roja que rota").