30 de setembre 2018

La grandesa-misèria esportiva

Grandesa:
1.- La Ana Carrasco s'ha convertit avui en la 1ª noia que guanya un campionat del Mundial de Motociclisme (Supersport 300) de la FIM, en un esport dominat pel masclisme.
2.- L'Alejandro Valverde (37 anys) ha guanyat el Mundial de Ciclisme en ruta a Insbruck, després d'una prova duríssima de 258 km's, gairebé al final de la seva carrera esportiva.
3.- La selecció ESP de Bàsquet femení ha guanyat la medalla de bronze en el Campionat del Món disputat fins ahir diumenge a Tenerife, on només han estat superades pels USA (or) i CAN (plata).
Misèria:
4.- Al partit de 1ª Divisió de Fútbol entre l'Éibar i el Sevilla l'afició andalusa ha enderrocat una barana quan estava celebrant el 0-2. El partit no s'ha suspès. Parte metge: Els ferits són lleus.
5.- El partit de 1ª Divisió de l'ACB de Bàsquet entre el Breogán de Lugo i la Penya s'ha suspès "sine die" perquè els marcadors de control de temps i de pista no funcionen.
6.- Tot el guirigai del VAR als camps de Fútbol de 1ª Divisió d'ESP ha servit per fer negoci amb els suministradors i per constatar que els àrbitres ESP piten el que volen, quan volen, i a qui volen.