24 de gener 2007

Si fas campana...

... almenys tingues la precaució de no ficar-te en problemes (Rodalies de RENFE és un "problema"!). I si per una d'aquelles casualitats ("estaves a l'hora equivocada en un lloc equivocat") t'hi veus empantanegat fins més amunt dels genolls, que els fotògrafs de les agències de premsa no et treguin a la primera plana del diari de l'endemà!. No pateixis que aquest humil blog només el llegeixen -a dia d'avui- dues persones al poble. Ara que, si entre tots no aconseguim apaivagar els escarafalls de la teva fita heroica... Més et val riure, oi?.

Company i còmplice de campanes: aquest post te'l dedico amb tot el meu sentiment, pel que et pugui passar si no aconsegueixes escapolir-te'n de l'escomesa. A
l'IES "Baix Montseny" ja corren d'amagatotis les fotocòpies de la primera plana del diari "AVUI" del 24-Gen-07, el de l'endemà del "día de autos".

Hi ha qui s'ha colat (molt bona idea!) a la Biblioteca del centre per tal de llençar de seguida el diari a les escombraries. També hi ha qui diu, però, que pel matí han vist una professora amb el diari a sota del braç. Si ningú aixeca la llebre, perfecte. El més curiós i engrescador és que has estat notícia de portada sense volguer-ho, en el dia en que més desitjaves passar d'incògnit i de puntetes per aquest món traïdor.

Tant de bò tot quedi en anècdota i record del
destí, el que ja tens marcat a les estrelles dels estrellats. Jo, de tu, me'n feia una ampliació, la portava a enmarcar, i ja tens una batalleta per explicar properament a fills i nets. Has fet història, noi!. S'admeten propostes per posar-hi un títol a la gesta. Aquí en teniu algunes: "Campanada de nada", "Si naciste pa martillo del cielo te caen los clavos", "Fotografía amb filosofía", "El fotògraf té mare?" o potser "Per sort, amb les mans a les butxaques!".

Va per tu, "heavy": "Nothing else matters" (Metallica).

2 comentaris:

Ferran Caballero ha dit...

jeje.

Pedra Lletraferida ha dit...

Mestre Ferran: el seu comentari esquifit és degut a les circumstàncies pròpies, a les alienes, a que li han xiulat les orelles, a que li han sonat les campanes, o a tot plegat... ;)
Gasti el guix a la pisarra, bon home, que és de franc!
Ens llegim!