24 de febrer 2019

The Sound of Silence (by "Disturbed")

Esfereïdora versió en vídeo de "The Sound of Silence" -dels arxiconeguts i mai prou escoltats Art&Garfunkel- aquest cop a càrrec dels "Disturbed", un grup de Heavy Metal de Chicago. El cantant David Draiman és el meu clon sense la seva veu, ha quedat clar i fefaent.
Tros de veu, tros de verssió sinfònica, tros de cançó caçada ahir a la tarda i al vol visionant un capítol de la temporada 5 de "The Blacklist", série impresionant d'espionatge del milloret que es pot veure avui dia a Netflix, produïda i protagonitzada pel grandiós James Spader.
----------------------------------------------------------------------------------------
"And in the naked light i saw.
Ten thousand people, maybe more.
People talking without speaking.
People hearing without listening.
People writing songs,
that voices never share,
And no one dare.
Disturb de sound of silence."
----------------------------------------------------------------------------------------
Amb el rerefons d'aquesta música tan vella-bella, en Tom (Ryan Eggold) és foradat a ganivetades per la màfia mentres la Liz (Megan Boone), esposa i membre d'un cos especial del FBI, rau a terra semi-inconscient, sense poguer salvar-lo de morir dessagnat camí de l'Hospital.
El so del silenci lluminós, o el tro del soroll fosc. Com vosaltres ho volgueu. Tots xerren. Tots criden. Però ningú escolta. Ni a un mateix. I als altres menys, és clar. És la distorssió del so del silenci. Sense harmonia, sense cadència, sense ordre. Caos. Mort. Vida.